Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Bespoke screened louvre installed at Blackpool & Fylde College

GDL designed, manufactured and installed a large bespoke screened louvre for the Blackpool & Fylde College that was designed to form the shape of a tower.

The purpose of the tower was to protect and hide the unsightly ductwork beneath. Our louvre design was aesthetically pleasing, meeting our client’s requirements while protecting the ductwork from external damage.

Our specialist manufacturing capability means we can offer non-standard bespoke product variations to meet our customers’ exact requirements, while also offering a full turn-key package from design to installation. Our louvre range offers excellent functionality, allowing the necessary ventilation requirements, rain defence and aerodynamic performance.

For more information on our Architectural Systems range, visit our website or request a brochure from our sales team.

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions. Links may be included in your comments but HTML is not permitted.